Bröllop – what to wear?

I slutet på mars ska jag o T på bröllop. Det är en vän till T som gifter sig och dresscoden är mörk kostym. Det innebär ju festligare klänning för oss girls. Inte mig emot. Har smått börjat fundera på vad jag ska sätta på mig. Eftersom det är på vårkanten känns det rätt med lite ljusare färger. Jag funderar på att klicka hem denna från h&m:

Jag tycker att den är ursöt. Men vad ska man ha till? Jag har en naturvit kofta i trekvartsärm, en lite "finare" variant. Så den skulle funka till. Men mer? Vill ju inte bara ha ett vanligt linne, känns alldeles för enkelt för ett bröllop. Har ni några förslag?

Jag funderar också på min turkosa tyllklänning, eller Stella-wrapen? Vad tycker ni? Vad passar till ett bröllop?

13 tankar på “Bröllop – what to wear?”

  1. Svårt det där med bröllop och klädsel. Jag skulle nog inte ta Stellan iallafall, känns inte så "bröllopig".
    Ha det!

  2. Den turkosa, helt klart! Kofta till den andra känns väldigt tantigt och Stella-klänningen är lite för mörk. Den turkosa är perfekt! Kanske med ett långt guldhalsband och håret lite slarvigt? Guldskor till vore ju GRYMT fint…

  3. Hej Stina 🙂 Eftersom det är dresscode "mörk kostym" kanske det är lite för somrigt att ha en blommig (?) kjol. Det är vad jag tycker.. du kanske kan ha en snygg figursydd snygg klänning? En korallfärgad, lila eller så? Det skulle vara jättefint! 🙂

  4. Ska själv på bröllop den 14 februari! Koden är kavaj, men ack vad svårt det har varit att hitta något passande. Den lilla svarta känns för mig som begravning, oavsett accessoarer, men samtidigt har de ju valt att gifta sig på vintern och inte sommaren så man vill ju inte se ut som att man är klädd för ett sommarbröllop…

    Slutade iaf med en klänning som nyss kommit in på HM, stora lila blommor, lite grönt och svart (du kanske vet vilken jag menar?) Jag tänkte byta ut skärpet i samma tyg till ett band i svart siden, halvtunna svarta strumpebyxor, mörklila/grå/svarta skor och så får det väl bli någon kofta till. Allt för att det inte ska kännas för somrigt (klänning är ju dessutom i bomull). Men något sådans hade väl funkat i slutet på mars också, fast med andra tillbehör?
    /Caroline

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.