Mosterdag


Busfian fotoad i farten på Öppna förskolan idag. Blusen har hon fått av mormor (H&M).

Öppna förskolan på fömiddagen, lunch o lite shopping m trevligt sällskap på eftermiddagen, det blir inte mycket bättre än så! När Maja hade fått leka av sig rejält med kompisarna och fått i sig lunch (hela burken, öppna förskolan är bra för sessans aptit) slocknade hon gott i vagnen. Då passade jag och syrran på att synda med stenugnsbakad pizza till lunch. Är fortfarande helt proppis. Fick i mig en latte också, så här i efterhand kom jag på att det kanske inte var jättesmart eftersom jag verkar blivit överkänslig för koffein efter graviditeten. Lär ju alldrig kunna somna ikväll. Och med en tokig natt inatt behöver jag all sömn jag kan få!

Var ju förstås inne på H&M en snabbis. Där hade de fått in ett par ursöta chinos till lillan. De var tvugna att följa med hem, tyckte både jag o t 🙂 Passar perfekt till allt rosa jag köpte förra veckan! Jag fick med mig några ansiktsmasker hem, så en kväll ska jag låsa in mig i badrummet o ha hemmaspa!

2 tankar på “Mosterdag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.