Godmorgon måndag!

Ny vecka, nya möjligheter. Den här veckan ska jag verkligen ta tag i jobbsökandet på allvar. Det är ju redan februari och om jag inte ska stå där i juni utan jobb är det bäst att jag sätter fart.

Men först ska vi njuta av måndagen. Jag o sessan får finbesök. Majas moster kommer hit och hon ska följa med oss till öppna förskolan. Kul! Maja har nog saknat sina kompisar i helgen, så hon kommer nog att bli superglad när vi kommer dit.

Gårdagen försvann i jobb. Jag fick erfara att jag verkligen inte är den partyprinsessa jag en gång var. Även om vi var hemma i väldigt anständig tid var jag t-r-ö-t-t igår. Jobbet var faktiskt riktigt roligt i helgen. Jag hade mest hand om mammakläderna, och där kunde jag ju verkligen hjälpa kunderna. Och jag måste säga att det fanns en hel del fint, om än väldigt basic, på mamaavdelningen. Så om du är gravidis i stockholm rekomenderar jag dig ett besök på H&M Hamngatan. Jag toksaknade min mage när jag gick omkring bland alla magvänliga plagg. Längtar tills jag kan handla där igen, även om det lär dröja ett tag. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.