Happy weekend!

Jag fick en hel timme extra här på morgonkvisten, hade nämligen räknat fel på när jag skulle åka till jobbet. Jag har fått nya lördagstider, jag börjar 11.30 numera, istället för 9 som jag gjorde förr. Så skönt. Framförallt att slippa jobba nästan 10 timmar, numera "glassar" jag med 7!

Ikväll ska jag på min kusins 30-årsfest. Ska bli så kul att gå på galej med T. Maja ska vara i tryggt förvar hos farmor.

Imorgon blir det jobb igen. Så det är min helg.

Vad gör ni i helgen?

2 tankar på “Happy weekend!”

  1. Hej Girle! 🙂

    Du skrev att du inte ville ta med dig Maja till frisören men jag har ett litet tips till dig som innebär att du kan ta med dig henne. För det finns en super bra frisör salong i vasastan som har parnpassning medans man "snyggare till sig"! Kolla in hemsidan http://www.wendyshair.se/ så kan du läsa mer om det!

    Sköt om dig! Kram en läsare 🙂

  2. Hej Girle! 🙂

    Du skrev att du inte ville ta med dig Maja till frisören men jag har ett litet tips till dig som innebär att du kan ta med dig henne. För det finns en super bra frisör salong i vasastan som har parnpassning medans man "snyggare till sig"! Kolla in hemsidan http://www.wendyshair.se/ så kan du läsa mer om det!

    Sköt om dig! Kram en läsare 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.