Hallå torsdag!

Vi har precis kommit hem från öppna förskolan. Vi hade inte varit där på en vecka, och Maja varr sjukt rastlö imorse. Hon har varit förkyld, så vi har inte kunnat gå dit. Men nu smittar hon inte längre. Hon var så glad när hon fick leka av sig. Och åt upp hela lunchburken, tror det eror på att de andra barnen var så duktiga på att äta så hon glömde helt bort att matvägra. På den lilla korta promenaden hem (5 min) däckade Maja så nu sover hon skönt på balkongen. Jag har passat på att boka klipptid, inte förrän om två veckor. Det är knepigt att pussla, när jag inte vill ta Maja med. Men nu fick jag en lördagstid. Undrar om jag inte ska försöka boka in en spatid samma lördag, på förmiddagen, och göra det till en riktig egodag.

Nu: Lunch, men först: här kommer dagens:

Klänning från H&M trend, leggings från Gina Tricot (det ända jag kom hem med igår från shoppingturen) o strumpbyxor H&M.

Jag har lyckats få med mig fel laddare (hoppas att syster har min) till kameran, så nu kör jag med mobilen.

4 tankar på “Hallå torsdag!”

  1. Veronica: Tack, nej, jag har fortfarande några kilon sedan innan graviditeten. Men inte så många 🙂 Dock har kroppen ändrat lite form sedan Maja låg i magen.
    Sofia: Ja, det är en gammal favvo som jag inte använt på hur länge som helst.
    Anna: Hihi, inte putt, snarare konsentrerad. Tack för awarden!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.