Tjejkväll

 
Maja hjälper mamma att "diska" innan maten. Och skura golvet och tvätta kläderna samtidigt 🙂 Minen till vänster är favoriten just nu, hon gapar och håller handen för munnen, som om hon är alldeles chockerad!

T jobbar sent ikväll, så jag o Maja har en riktig tjejdag idag. Vi har precis ätit middag, något så glammigt som korv stroganoff. Lilla damen har nämligen bestämt sig för att börja kinka med maten, för allra första gången i sitt liv. Så vi försöker med alla tänkbara trix och fix härhemma. Idag gick ganska så mycket korv ner, lite ris, mycket avocado och några körsbärstomater. Klart godkänt.

När lillan har badat och nattats ska jag krypa upp i soffan i mitt mysset, lyxa med lite choklad (mörk hallon – mums!), kika på top model och visa er vad vi kom hem med idag. Paketet från Ellos fick dock stanna kvar, det var enormt stort, så jag kunde inte ta det med vagnen.

3 tankar på “Tjejkväll”

  1. hihi, gud så söt hon är!! Det där lockiga håret… 🙂

    Shopping blir det för mig idag 🙂 Jag har inte haft några pengar på två månader… suck och nu jättebra lön!! Så lite kan jag unna mig! Fina rosa saker du hittat.

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.