Shopping!

Jag har varit lite nere (varit helt hundra på att jag skulle bli sjuk, men blev det aldrig). Så jag tänkte att lite shopping skulle pigga upp. Det var helt sjukt länge sedan jag köpte kläder. Såklart hittade jag ingenting till mig själv. Är det inte typisk, när man är såååå shoppingsugen så hittar man nada? Nåja, jag får ta igen det någon annan gång. Väntar ju dessutom på en liten H&M-beställning ;-).

Lillan fick istället en hel hög. Hade grav rosaabstinent, för tror eller ej, hennes garderob är inte alls så rosadominerad som man kan tro. På slutet har det blivit alldeles för lite i den färgen, men nu är det fixat (lite iaf). Allt från H&M förstås 🙂


Pyamas ifrån "lilla" gruppen, så söt med prickiga byxor!

Supersöt tunika, till vänster ser ni mönstret i närbild. Blir så fin med leggings eller jeans. Och tuffa converse till!

Body med knappar och söt kofta med hjärtknappar (riktigt kap, bara 98 kr).

Helt bedårande täckjacka. Kunde inte motstå denna lilla gräddbakelsa. Fotot gör den inte rättvis. Får se om jag får till en bättre bild med jackan på sessan.

Maja fick även lite strumpbyxer, den garderoben behövde verkligen uppdateras. Den nya shoppingen "tvingar" mig verkligen att rensa i lillans garderob. Den är nämligen "kaos" just nu.

7 tankar på “Shopping!”

 1. Hihi, du har skrivit fel på båda inläggen. Bilderna till höger är det ju 🙂 På mönstret på tunikan och där Maja gör minen när hon tar för handen för munnen! 🙂

  Du har ju skrivit vänster juu 🙂 Inte för att jag stör mig eller så, men tänkte bara skriva det. Inget illa menat. Du vet att jag älskar din blogg! 🙂

 2. Så blir det alltid för mig. Kanske för att allt passar på ett barn? Känner mig himla kräsen sedan jag fick Rut. Dels är det väl den nya kroppen som jag inte riktigt vet hur jag ska passa in i min gamla stil, dels är det kanske så att när man har brist på så mycket, vet man inte riktigt var man ska börja så då skjuter man upp det till nästa gång?

 3. Anna: Jag var egentligen ute efter den, men den fanns inte i Majas stl.
  Emelie: Haha, jag var nog sjukt trött när jag skrev inläggen. Ska försöka komma ihåg att ändra.
  Camilla: Den var sådär, visar o berättar mer i em.
  Carro: Fast jag är ju shoppinggalen igentligen. jag har en ganskabra bas o min kropp har gått tillbaka gansak mycket, men jag förstår ditt dilemma,
  Petra: Visst är den underbart söt?
  Mag: Vii älskar jackan alla tre här hemma. Skönt att den håller tvätt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.