Knasig, men ganska bra onsdag

I morse vaknade lillan tjugo i sex och ville INTE somna om. Vi försökte med allt, men hon var bara lugn om hon fick ligga och dra mig i håret, något jag verkligen inte gillar. Så vi gick upp. Eller upp och upp, jag flyttade ut kudde och täcke till soffan. Efter en stund började Telletubbies, så jag kunde halvsova lite medans Maja tittade på sitt absoluta favoritprogram.

Strax efter sju var sessan förstås dötrött (hon brukar i vanliga fall sova till 07.30, minst). Så jag tog tillfället i akt, stoppade i henne en flaska välling och sedan somnade vi båda om. Åh vad skönt det var, jag var verkligen en trött mama. Vi vaknade inte förrän tio (!). Så middagssömnen, som brukar vara runt 11.30-12 kom av sig. Nu verkar det dock som om lillan slocknat, så jag ska passa på att käka lite lunch.

I eftermiddag tänkte jag att vi skulle ta en liten tur till Centrum. Måste handla lite mat. Och hämta ut Ellospaketet! Spännande att se hur sänghimlen ser ut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.