Dagens shoppingtips


Häromdagen klickade jag hem denna lilla sylåda från Jotex/Ellos. Jag skäms lite, men vi har inte en endaste tråd eller nål här hemma. Allt trasigt hamnar hos snälla svärmor. Men med den här rosa lilla skönheten ska jag nog i alla fall kunna klara av någon knapp här och där. Ett riktigt kap var den också, bara 39.90. Så det är dagens shoppingtips! För ett litet syetui behöver väl alla ha hemma?

Svar på en fråga i frågelådan: Ja, Maja var både plannerad och välkommen 🙂

4 tankar på “Dagens shoppingtips”

  1. Kul med frågestund! Jag undrar (om du inte känner att det är för personligt, såklart) lite om dina tankar kring att bli gravid utan att vara färdigutbildad? Vi försöker just nu och jag vill inget hellre än att bli mamma (min sambo har ett bra jobb och allt är stabilt, men jag pluggar fortfarande och har ca 2 år kvar), men tankarna snurrar om att utbildningen får vänta länge m.m. Hur tänker du kring att bli mamma som student? Tack för BRA blogg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.