Godmorgon torsdag!

De två senaste nätterna har varit riktigt bra. I förrgår somnade sessan vid 19.30 (verkar vara hennes nya sovtid) och vaknade 09.07 (!), snacka om att vi fick brått. Vi skulle testa öppna föskolan som bara ligger några hundra meter från porten. Men vi hann, missade sångstunden. Men Maja lekte gärnet med sin kompis Jonna. Igår somnade Maja 19.30 igen o vaknade vid halv åtta. Aaaaahhh, vad det är skönt att få sova ordentligt. Jag har sovit nonstop sedan elva, utan att vakna en sekund.

Öppna förskolan igår var supermysig, bra lokaler och otroligt trevlig personal. Man kände sig välkommen och trivdes så fort man klev in genom dörren. Nästan roligast av allt var att jag sprang på tjejen som jag hyrde min allra första andrahandslägenhet av när jag flyttade hemifrån. Så otippat, hon flyttade hit, till vårt område, i somras och fått två små barn. Vi tänkte gå till öppnis idag med, ska alldeles strax iväg, sångstunden börjar 10 och idag ska vi se till att vara med.

Igår fick jag även hem en ny träningsbox, med 4 dvd’s, som jag beställt från Ginza. Boxen innehåller pilates, pilates mix, yoga och poweryoga. Jag testade pilates igår. Riktigt trevlig träning, men jag nu fick jag svart på vitt hur otroligt otränade magmusklerna blivit sedan graviditeten (nåja, de var väl inte superfitta innan heller). Det var iaf lätt att hänga med och supersmart med tre olika nivåer. Idag tänkta jag testa yogan, det har jag aldrig gjort innan.

3 tankar på “Godmorgon torsdag!”

  1. Ja den där verkar ju helt suverän. Gillar pilates och priset var ju kanon! Fick barn i oktober så kroppen är ju inte direkt i form. Kan vara skönt att "mjukstarta". Ha en bra dag!

  2. Åh va roligt – blev så sugen på den också men hade redan Pilates hemme och tränar inte med den ännu.. 🙂 Men nu blir det pilates i grupp.. ska bli kul att testa plus att ha en ledare som ser till att man gör rätt, peppar och sen har man en tid som man måste dit – inget fuskande 🙂 Jag är annars en hejare på det, fuska alltså… 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.