Lite lättare att andas

Idag har vi haft det stundtals ganska tråkigt. Det var snökaos ute så jag vägrade gå ut. Maja ville mest leka på sitt rum med mig hela dan, det ville inte jag. Så jag mutade henne med russin och majskrokar så att jag fick ta tag i några köksskåp, vars oreda gett mig dåligt samvete en längre tid. Nu är det ordning och reda i skåpen igen, och luften är lättare här hemma.

Imorn ska vi nog iväg och träffa kompisar, så då är vi nog mindre rastlösa. Förmidligen ska vi testa på en ny öppen förskola, ska bli spännande. Hoppas det är liiiite bättre väder.

Nä, nu ska jag krypa ner i sängen, är riktigt trött ikväll.  God natt!

5 tankar på “Lite lättare att andas”

 1. Det där med att leka på rummet är riktigt trist, Zoe älskar sitt rum… som tur var har hon en pappa som kan sitta och leka där länge… medan mamma… surfar 😉

 2. Tack för receptet på sconesen, hoppas kunna göra dem snarast.

  Prenumerera på Marthas Living är inte så svårt. Man tar kontakt via mail på hennes hemsida och skriver som det är, att man bor i Sverige. Sedan får man ju lämna ut sitt kontokortsnummer och de drar summan och sedan kommer tidningen. Ett år kostar ca 380 om jag inte minns fel. Och det tycker jag är ett bra pris på en underbar tidning.

  Ha en fin dag.
  kram

 3. Rastlösheten kommer ju krypande när man är inne en hel dag… och leka på golvet kan man ju göra om man inte har en massa annat som ska fixas =)

  Just nu längtar jag uuut från den här sjukstugan. Uta i snö, slask, regn o rusk (hmm nåja) =)

  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.