Snopet, men ändå ganska bra ändå

Vi skulle ju in och gå på bio idag. Bara vi två. Så mysigt skulle det bli, att sitta där i mörkret och hålla i handen, sippra cola och prassla med lite godis. Men när vi kom fram till biografen var allt slutsålt. Vi försökte med en biograf till utan framgång. Hela stockholm skulle visst gå på bio idag. Då kom vi på att vi skulle käka indiskt på vår favvoindier. Men nä, den var stängd. Vi vägrar att ge upp vår eftermiddag tillsammans, så vi kom på att vi kunde spela biljard. På det lilla stället där vi hade vår första dejt för snart fem år sedan. Men när vi kom dit var det också stängt. Det var verkligen inte vår dag. Men mysigt var det, en liten trip down the memorylane. Vi hann kika i några butiker innan vi tog tuben hem och gjorde spagetti bolognese till söndagsmiddag.

Så trots att våra planer gick åt fanders så har vi haft en riktigt bra dag.

4 tankar på “Snopet, men ändå ganska bra ändå”

  1. I höstas skulle jag och min kompis gå på SATC-filmen för första gångem på bio sedan vi båda fått barn. Jag pumpade ur mjölk redan dagen innan och förberedde som bara den eftersom det var första gången bebisen skulle vara själv med pappa flera timmar. När vi kommit in i salongen och satt oss fick vi beskedet att det var för få människor så de körde ej filmen! En söndagkväll i en småstad = allting stängt – så jag körde hem igen! : )

  2. Alexandra: Jo, men man kan ha ambitionen 🙂
    Anonym/blaed: Nä, vad taskigt! Så kan de ju inte göra, ni som ändå var där o hade betalt biljetter måste ju få se filmen!
    Vickan & Oliven: ja, helt sjukt! men vi skrattade åt det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.