Kan helgen börja bättre?Imorse vaknade Maja vid tio i åtta, då hade hon sovit tolv timmar i egen säng utan ett knyst. Det mina damer och herrar är ren lyx! Eftersom pappa T hade sovmorgon gav vi oss ganska snart ut i det otroligt vackra vädret. Strålande sol och sex minus. Vi var nästan ensamma på vår promenad runt sjön, men en och en annan stavgångare mötte vi. När vi kom hem efter en timme slängde jag ihop en sconessmet. Strax åt vi nybakta scones med creemcheese och hallonmarmelad till brunch. Så gott! Helgen fick en kickstart, jag har precis klivit upp ur ett skumbad där jag läste ut min senaste presentpocket jag fick av t för någon vecka sedan, "Brunstkalendern". Om du är, liksom jag, ett fan av chickflicks kan jag verkligen rekomendera denna mysiga bok.


7 tankar på “Kan helgen börja bättre?”

 1. Gud vilken drömstart på helgen! Vår startade näääästan likadant, 🙂 bara det att Hedda vaknade vid sex efter orolig sömn, vi hängde på låset på Ica vid åtta för att få färskt bröd. 😉 (Scones hade ju varit ngt, varför tänkte jag inte på det?) 🙂
  Nu sitter jag o pluggar och dotter o far är o kastar ut julen hos farmor. Längtar efter tacomys ikväll!
  Önskar er en fortsatt trevlig helg! Njut av att vara tillsammans! KRAMAR

 2. Skulle du inte kunna lägga upp ditt sconesrecept. Jag brukar inte få till mina så bra, men dessa ser ju supergoda ut!!

  Hoppas ni får en skön kväll.
  kram

 3. Vilken härlig start! Här har vi haft en magsjuk ettåring.. så det har varit en sådär start måste jag säga… dock är han på bättringsvägen nu.. men då börjar pappan må illa. hoppas det inte blir något mer… trött på det nu.

  Ha en fortsatt trevlig helg nu!!

  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.