Vårens tuffaste outfit?

Kikade in på Polarn o Pyret igår. Där hade de utökat sin rea, trevligt. Tycker dock att PoP brukar vara riktigt snåla med rean. Nåja, jag hittade i alla fall en söt basictröja till lillan. Randig såklart. Den kommer att bli så fin ihop med hennes mörka stuprör och vita converse i vår. Tuffa tjejen! Bra dagisoutfit till hösten också, tröjan lär räcka ett tag, den var stor. Får se hur länge skorna passar.


Conversen är en doppresent, hon fick ett par 22:or o ett par 37:or av Ts grabbgäng, kul present va?

Nya fina tröjan

Jenasen är ett riktigt bra köp! 98 kr på H&M, superfina. Kul med "riktiga" jeans.

10 tankar på “Vårens tuffaste outfit?”

 1. Bara ett tips från förskolläraren: stuprörsjeans är inte så bra att leka i för de små, satsa hellre på "mysigare" kläder då det är dags för förskolestart.

 2. Jättetuff outifit! 🙂 vill också ha ett par converse till Hedda men jag tror hon har för "bulliga" fötter fortfarande, de bebisconversen hon hade var väldigt svåra att förstå. Har även fått sagt till mig (av någon vis dam) 😉 att de är för hårda o platta för småttingar att gå i, men kortare stunder typ när man ska iväg på kalas osv är det ju supertufft! 🙂 Köpte ett par liknande jeans till lillstumpan på HM idag, de är ju klockrena när det är justerbar resår i midjan men precis som Frida skriver här ovan blir de bara till fint, man märker ganska snabbt att de inte går att leka så mkt i, svårt att klättra osv. Hur gärna mamma än vill! 🙂 Hoppas ni får en skön helg! KRAMAR

 3. alla verkar älska jeans på sina små, själv tycker jag det är hur oskönt som helst med tighta jeans. livia får gå i velourisar tills hon blir tonåring 🙂

 4. Snyggt!! 🙂
  Ebba har också mycket jeans..tycker inte att hon blir mindre rörlig i det, men det är klart hon är ju också en liten galning.

  Ha en skön helg, kramar

 5. Anna: Hihi, tack!
  Linda: Tack!
  Frida: Det har du nog rätt i, till dagis blir det ett par mjukare jeans. Tror inte att dessa kommer att passa till hösten i alla fall. Tack för tipset!
  Sofia S: Jag tyckte också att babyconversen var svåra att få på, dessa var lättare. Som du säger är nog skorna lite platta, men lite då o då skadar nog inte.
  Ulrika: Hihi, mjukislivia. Alla gör ju som de tycker är bäst.
  Tess: Tack!
  Jennifer: Tack! Hihi, ja, orörlig är kanske inte det första ord man skulle använda på ditt lilla busfrö.

 6. Hur snyggt som helst, helt i min smak! Jag tycker också att pop har lite mesig rea, men man vet att snart så blir det bättre så det är bara att vänta. Är sugen på att handla men det är svårt när man inte vet!

 7. Ett litet inlägg i stuprörsdebatten bara 😉 Jag tycker H&Ms stuprör är jättemjuka och Lea har aldrig haft några problem med att leka i dem (det är ju inte cheap mondays) fast det kanske beror på att hon är en spinkedink?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.