Godmorgon måndag!

Veckan började tiptop, Maja kvittrade att det  var dags att gå upp vid tjugo över åtta. Innefrån sitt rum. Lyx. Den här veckan ska vi göra en massa kul, nu om en halvtimme kommer våra vänner Jenny o Jonna på en spontan playdate. Imorgon ska vi in till stan. Jag måste titta förbi jobbet för att föröka byta bort en helg, vi är nämligen bjudna på bröllop! Så kul, det är Ts gamla kollega o vän som ska gifta sig. Innan vi ska till jobbet ska vi möta upp vårt familjelivsgäng för öppna förskolan i Vasaparken, vi har inte sets på ett tag så det ska bli kul att se hur stora alla bebisar har blivit. Slutligen ska vi besöka Eriksdalsbadet och plaska lite. Det ska bli spännande, jag har inte badat med Maja i pool sedan babysimmet förra våren.

Vad har ni för planer till veckan?

6 tankar på “Godmorgon måndag!”

  1. Får vår del är det inskolning som gäller mån-fre 9-11. Sen blir det lite lekdejter med kompisar och kusiner som det ser ut nu =)

    Ni har så fint i lägenheten! SKa bli skoj att se de andra 498 pusselbitarna 😉

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.