En förbaskat bra söndag

Idag har varit en sådan där ypperligt bra dag. Jag o T fick sova ifred i sängen hela natten, det händer tyvärr inte så ofta nuförtiden. Vid halv ett kom Alexandra och hennes sambo J på brunch. Vi bjöd på american panncakes med rårörda hallon, äggröra, prinskorvar, bacon, grönsaker, juice, kaffe och te. Mycket trevlig. Tyvärr glömde jag helt bort att plåta, men det får bli någon annan gång. Det är så roligt att duka nu med fina bordet, snygga dukgrejer och mysiga ljus.

När gästerna gått gav jag mig på hylla nummer två som jag köpte igår på Ikea. Det gick faktiskt väldigt bra, fort och enkelt. Så nu är ytterligare en pusselbit på plats i vårt 500-bitarspussel som är vårt hem. Så här fint blev det:


Hyllan/sideboardet heter Expedit, samma serie som både hallmöbeln och bokhyllan i vardagsrummet. Ovanför är jag sugen på att ha en fin spegel med en antik ram och två lampetter.

Gången är en förlängning av hallen, så här ser det ut från ytterdörren. Dörren till höger går till klädkammaren. In till vänster ligger köket. Mittemot köket ligger Majas rum. Från vardagsrummet (längst ner) kommer man till vårt sovrum, som ligger in till höger. (Bry er inte om kartongen, den tillhörde hyllan). Mitt emot den nya hyllan vill jag ha ett fotogalleri med svartvita bilder.

9 tankar på “En förbaskat bra söndag”

  1. Erika: Tack! Vi är så nöjda med våra ekgolv. Expedit är toppen, både snygga och plånboksvänliga!
    Alexandra: Tack vännen! Ser fram emot en inbjudan 🙂
    Nicole: Å, tack snälla du. Ska klura lite och lägga upp mina awards lite senare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.