Handy mama

Ursäkta att bloggen varit knäpptyst. Jag har varit upptagen hela dagen med en av mina favvosysselsättningar: Ikeashopping! Jag o Mamma drog till kungens kurva tidigt imorse. Efter en reklamationsrunda, både maclarenvagne (ja, vi har sjukt otur med vagnar) och min lilla digitalkamera har gått sönder, gjorde vi som mååååånga andra stockholmare. Spenderade lördagen på Ikea. Fick med mig en hel del hem, bara muffinsformarna och fotpallen jag skulle köpa var slut.
Har fixat hela eftemiddagen. Det tar lång tid för mig som är uóvan att skruva ihop möbler, men jag kände mig riktigt händig 🙂 Så här blev resultatet: (Behövs ingen förebild, hallen var nämligen tom)


Innifrån lägenheten. Slingan är egentligen en utevariant, men den funkar ju lika bra inne! Mysig att ha som lite ledbelysning in till badrummet som ligger till höger.

Träväggen är egentligen en bänkskiva, lika dan som vi har i badrummet. Dörrmattorna är tillfälliga, den mattan jag spanat på från Mio var riktigt ruggig i verkligheten, så dessa får agera stand-in tills den ultimata dyker upp.

Expedit hylla funkar perfekt som hallmöbel. Kudar ovanpå är skönt för rumpan. I korgarna har vi mössor och vantar.

Detta fattas:
♥ Tavellist (köpte den idag, men vi har ingen borr)
♥ En canvastavla på lilla familjen
♥ Vita träbokstäver (under diskussion, T är inte lika förtjust i idéen)
♥ Lite snygga, slitna krokar under listen, ska bland annat hänga en emaljskyllt "Vi är på stranden"
♥Skohyllan ska målas vit

15 tankar på “Handy mama”

 1. Jättefint har ni fått! Och jag är också ett fan av ljusslingor 🙂 Vad är det med killar och bokstäver? Jag får inte sätta upp våra heller så jag spar dem tills att han typ inte märker att de åker upp, eller nåt. Haha.

  Kram

 2. Engla: Killarna hajjar helt enkelt inte bokstävernas storhet 😉 Ska nog försöka smyga upp mina jag med.
  Beth: Tack!
  Maria: Så roligt, och eftersom hela lägenheten är vit så är det lätt att inreda den!
  Janine: Tack vännen!
  Magdalena: Visst är man stolt när man har skruvat färdigt?

 3. Jättefint!!

  Det där med ljusslingor gillar jag! Vi är i behov av att ljusa upp hallen också så kanske jag kan "smyga upp" en hos oss 😉

 4. Det vart jättefint!!!! =) Nu är man inte alls sugen på att börja ta tag i vårat hem! =)

  Hatthyllan, vars har du hittat den?
  Sjukt snyggt med bänkskivan som "vägg"….

  Du kan du vännen!

  KRAM

 5. Linda: Kan tipsa om denna "Kallt" som var på rea, endast 179 kr. Annars har jag inte sett så billiga och lpånga slingor (denna är nästan 4 meter).
  Magdalena: Nä, den stora var enklare än den lilla.
  Nicole: Å tack vännen. Tyvärr kan jag inte ta hela äran, hatthyllan ingick i köpet, likaså "bänkväggen". Så jag vet tyvärr inte var den är köpt. Men ser jag någon liknande, hojtar jag till.

 6. GRYMT SNYGGT!
  Vi är mitt uppe i helrenovering av våran lägenhet så inredningsideerna spirar!
  Ikea resan den 27.e är bokad och listan är lång.
  Hoppas allt vi vill ha finns inne.. har som 30 mil till närmaste ikea. OH, vad jag saknar sthlm då ikea finns bakom hörnet.
  Men som sagt, ni har fått riktigt snyggt och stilrent.

 7. GRYMT SNYGGT!
  Vi är mitt uppe i helrenovering av våran lägenhet så inredningsideerna spirar!
  Ikea resan den 27.e är bokad och listan är lång.
  Hoppas allt vi vill ha finns inne.. har som 30 mil till närmaste ikea. OH, vad jag saknar sthlm då ikea finns bakom hörnet.
  Men som sagt, ni har fått riktigt snyggt och stilrent.

 8. Å vad roligt att se lite bilder från er lägenhet! Jättefint har ni fått. Jag har inte kläckt idén om bokstäver för Johan än. Får se om han är lika skeptisk? Hmm… måste linda in det här på ett riktigt bra sätt!
  kram

 9. Isabella: Oj 30 mil, då förstår jag att litan blir lång. Du kan ju alltid kolla upp lagerstatusen på hemsidan innan ni åker, så slipper du bli besviken om det är slut. Jag håller tummarna för att allt finns!
  Elin: Tack! Jag har planer på att smyga upp bokstäverna 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.