Garderobstädning!


Så här söt var Maja när hon fick lite välling i bilstolen medan jag försökte städa lite i garderoben. Smart fotölj va? Fick dock inte mycket gjort, när vällingen var urdrucken tröttnade sessan snabbt. Men imorgon ska jag verkligen se till att få ordning o reda därinne. När det är så rörigt som det är nu glömmer jag vad jag har och då har jag klassiska "inget att sätta på mig"-problem varje morgon. Men nu hittade jag 22 (!) klänningar, så kläder, det har jag. När det är nitisk ordning ska jag också skriva olika outfitsförslag o hänga upp, bra att ha när fantasin och tiden tryter.

Hur har ni det i er garderob, städat eller stökigt?

12 tankar på “Garderobstädning!”

 1. I min garderob är det KAOS! Men snart så kommer jag få en stor fin walk-in closet o då jäklar ska de bli ordning o reda!! Allt ska ligga o hänga på sin plats!
  Ha en bra kväll!

 2. Oj! 22 klänningar! Jag har 4 tror jag. I min garderob är det städat. Gjorde en rensning för inte så länge sen. Skulle dock vilja fylla upp med lite nytt fint men det får dröja ett tag tills jag har råd. Det är skönt att börja jobba igen 😉

 3. Oj! 22 klänningar! Jag har 4 tror jag. I min garderob är det städat. Gjorde en rensning för inte så länge sen. Skulle dock vilja fylla upp med lite nytt fint men det får dröja ett tag tills jag har råd. Det är skönt att börja jobba igen 😉

 4. Jag vill också har 22 klänningar!! avis Det blir till att skaffa sig några nu till våren och sommaren! (hrm och en till garderob).

  Jag har det stökigt i min.. =( borde ta tag i det… men väntar tills första lönen dimper in så man kanske kan förnya sig lite =)

 5. Hej,
  följde din blogg när Maja var liten – så stor tjej hon har blivit!

  Nu har jag också gått och blivit mamma till en liten Hugo (eller han faktiskt 10 måander…). och även hittat tillbaka till din blogg! KUL!

  //emelie

 6. Min garderob är väldigt städat och så, det mesta ligger i färgordning, olika lådor för olika plagg m.m. jag har ganska mycket kläder men känner alltid att jag har alldeles för lite, har mest baser. Jag är urdålig på att variera mig, har samma kläder hela tiden och samma färger; svart, vitt och grått, tyvärr. Tack för tipset om det där med ''fusk-lapparna'':) kram

 7. Jessica: Duktiga du! Min garderob brukar vara välstädad, vet inte vad som hänt…
  Carolina: Jag har ju redan en walk-in, men det är faktiskt roligare att hålla fint med en fin garderob!
  Sandra: Vad duktig du är!
  Emma: Oj då!
  Petra: Jag använder klänningar jämt! Ja, det blir ju mer shoppingpengar när man börjar jobba.
  Felicia: Haha, o jag älskar klänningar!
  Linda: Härligt med en ny vårgarderob!
  Emelie&Hugo: Välkommen tillbaka och grattis till prinsen!
  Cristina: Låter härligt, så brukar jag ju ha det, vet som sagt inte vad som hänt! Visst är det super med fusklappar!
  Magdalena: Tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.