Majas ”nya” rum

Uner nyårsaftons eftermiddag fick jag plötsligt ett infall och möblerade om i Majas rum. Blev riktigt bra och mysigt, även om en hel del fortfarande fattas. Innan var det fint också, men jag var sugen på förändring. Så här ser det ut nu:

Sovhörnan. Tavlan ska upp på väggen, och få sällskap av två till likadana tavlor. En mysig liten matta vore på sin plats, Lampan ska bytas ut till någon roligare. PÅ långsideväggen skulle jag gärna sätta upp ett väggord: "Här vilar en prinsessa".

Nya spjälsängskyddet, Polkadots, som Maja fick i julklapp tillsammans med favvo-Bertil. Lakan från Ikea.

Rummet är mer uppdelat nu, en sovhörna, en lekhörna och en myshörna. Där rottingstolen står ska så småningom en annan, skönare fotölj stå. Är sugen på denna i rosa. Perfekt för sagoläsning!

Lekhörnan. Som ni ser behöver vi få upp gardiner, tavlor och fixa en ordentlig matta. Jag tror att lillans rum har stor potential att bli riktigt fint! Byrån drömmer jag om att byta ut till ett klädskåp.

Doppresenter.

21 tankar på “Majas ”nya” rum”

 1. Tycker du inte "Här vilar en prinsessa" låter som om din dotter är död? Jag tycker det är en sådan mening som skulle kunna stå skrivet på en begravningssten.. men det kanske inte du tycker? Ajja. det blir säkert bra:) kul med sånna meningar lite här och där tycker jag iaf!!!

 2. Tycker du inte "Här vilar en prinsessa" låter som om din dotter är död? Jag tycker det är en sådan mening som skulle kunna stå skrivet på en begravningssten.. men det kanske inte du tycker? Ajja. det blir säkert bra:) kul med sånna meningar lite här och där tycker jag iaf!!!

 3. Jättefint rum lilla Maja har. Var kommer skåparna på väggen ifrån? Tyckte det såg både fint och praktikst ut med lite förvaring på väggen…

 4. superfint! praktiskt med de vägghängda skåpen. en liten varning om byrån bara – se till att den är ordentligt fast i väggen. min kusin hade en likadan i sin sons rum och han drog ut alla lådorna när han lekte, med resultatet att byrån välte. som tur var kom han inte till skada, men det var läskigt.

 5. Hej! Mycket fint på rummet, men jag håller definitivt med vad många andra skrivit här.. klingar lite illa att skriva "här vilar en prinsessa".. det är begravningsvarning på det.. men som någon skrev "här bor en prinsessa" låter jättegulligt och blir säkert jättefint på väggen!! Gott Nytt År förresten!!

 6. Tack allihop för fina kommentarer! Här bor en prinsessa ska det förstås vara, skrev lite fel 🙂
  Caroline: Skåpen är från Ikea. De heter faktum o är nog egentligen ett köksskåp. De kom med lägenheten. Här hittar du skåpen: http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/S29810127
  Lina: Tack för varningen, vi ska se till att säkra byrån.
  Linda: Vi valde att ge Maja det större rummet, eftersom vårt har utgång till balkong.
  Anna: Ska kolla!

 7. Oj så mysigt hon har det där inne. Och en jätte fin tapet, var kommer den ifrån? Skulle kunna tänka mig en sån i vårt sovrum =)

 8. Ni har fått det jättefint! 🙂 Gillar speciellt tavlan Maja fick i doppresent! Vad heter personen som illustrerar de där kaninerna? Kommer inte på det och skulle vilja kolla in hemsidan/bloggen med dem! 🙂 Hoppas du vet! Ha det fint! /Emma

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.