Hello 2009!

Hoppas ni hade en trevlig nyårsafton! Vi hade det toppenmysigt, lilla familjen.


Nya bordet, som vi fick i julklapp, nyårsdukat. Så snart vi hittat några snygga stolar åker de gamla ut. Är sugen på udda stolar som alla är målade vita. Och till vänster vill vi ha en gammal kökssoffa, om vi hittar någon. Snart har vi fått hem vår nya kökslampa som vi fick i julklapp. Rosorna är en nyårspresent från T.

Dukningen består av tablett, assiett, linnerservett och servettring från Himla, tallrik från Ikea, champangeglas, Intermezzo från Orrefors, ljuslyktor från Himla, silverfat från Hemtex, ljushållarna på fatet är från Ikea.

Nya silverljustaken som jag fyndade på mellandagsrean. Ljusen har min mamma stöpt.

Jag och T åt en sen nyårssupé när Maja somnat. Så skönt att sitta ner bara vi två och få umgås i lugn och ro. Vi pratade mycket om året som gått och listade 2008:s bästa händelser.

Vår meny:
♥ Västerbottenpaj med löjrom, gräddfil, räkor och rödlök ♥
♥ Svensk hummer ♥
♥ Gräddkolaglass ♥
♥ Champange rakt igenom ♥


Innan Maja gick och lade sig hade vi fördrink i hennes rum. Hon fick smörgåsrån med messmör och barnjuice. (Och lite chips). Vi drack skumpa och knaprade några nötter. Mycket mysigt tyckte hela familjen!

6 tankar på “Hello 2009!”

  1. Det ser ut som att även ni hade en toppmysig nyårsafton! Klart vi ska ses snart! Nu behöver jag ju dina erfarenheter mer än någonsin. Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.