Det kliar i inredningsfingret

Av snällaste svärmor (ja, vi är ju inte gfta än, men jag hoppas att hon blir min riktiga svärmor en dag) fick vi ett bidrag till det nya hemmet. Först var vi inne på en platt-screen som T säger, men sen kom vi på att vi nog är ganska nöjda med vår tjocktv. Är lite inne på att ta en sväng till IKEA istället och investera lite. Man får ju så ortoligt mycket för pengarna där. Och de har en massa, massa fint.

Vi fick ett nytt köksbord i julklapp, och pengar till en ny lampa, så hemmet kan komma och bli riktigt snyggt framöver. Självklart ska ni bloggläsare få följa med på inredningsresan!


En sån här kanske jag kan få?

6 tankar på “Det kliar i inredningsfingret”

  1. Jag for till DollarStore och köpte en muffinsplåt för att kunna göra "Leila höga muffins", de blir verkligen cupcakes med höjd, så mitt tips är att om du har nära till DollarStore så åk dit och köp muffinsplåten bra mycket billigare än på "dyra gatan".

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.