God Jul!

God jul kära, kära läsare! Hoppas ni får en fantastisk dag ute i stugorna!


Majas outfit kommer från Zara baby.


Mina rosa paket! Kanske inte så juligt, men väldigt mycket jag!


Juloutfiten består av Klänning från Gina Tricot, skärp Victor&Rolf for H&M. Guldkofta från H&M: Pärlor o örhängen från farmor o farfar. Strumpbyxor o armband o hårband från H&M. Skorna har jag fått av syster.

5 tankar på “God Jul!”

  1. Vad roligt att jag hittade hit igen, jag följde din blogg lite när du var gravid och precis i början när din dotter var nyfödd. Nu hittade jag hit igen när jag googlade på skötväska Åh gud vad hon har blivit stor och blond. Jättesöt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.