Mycket piggare


Smoothies är gott! Just nu är det inte mycket dryck som går ner, hon ratar det mesta efter någon klunk. Men den här sög
hon i sig nästan på en gång!

Det gäller att ta i så att man får i sig allt!

Sorry för dålig uppdatering igår. Dagen gick i ett. Morgonen började med att jag avslutade mitt julgodisbak. Gud vad lång tid det tar att göra godis! Men nu har vi i alla fall vit chokladtryffel med apelsinsmak, Leilas mandlar från Barcelona, lussekatter, chokladdoppade mandlar, tvärtom mintkyssar, mintchokladkola, vanlig kola och korintkakor. Mamma ska göra knäck och syrran ischoklad. Det är tradition.

Vid tretiden blev vi upplockade av min käre far, så nu är vi hemma i mitt barndomshem och julladdar. Vi blir här en stund. På julafton åker vi över till Ts mamma för lunch och Kalle, sen åker vi tillbaka hit. På annandan ska vi till Ts pappa och någon gång till helgen blir det mer släkt.

Maja är mycket piggare, hon börjar till och med få tillbaka lite färg på kinderna. Vi duttar fortfarande i henne små protioner i tid o otid, doktorns rekomendation. Hon gillar verkligen inte majsvällingen, men hon får stå ut med den ett tag till. På julafton ska hon kunna äta som vanligt igen, och jag gissar att en riktig vällingflaska till frukost kommer att bli årets julklapp för sessan.

Hjälper mamma med middagen. Morfar bjöd på grillade (ja, utomhus, i december, tokigt – men gott!) hamburgare. Mums! Maja fick nöja sig med lite hamburgebröd. Men det lät "mmm, mmm, mmm" från henne i alla fall, hon är lätt i maten vår dotter!

6 tankar på “Mycket piggare”

  1. Läste just hur dålig lilla Majsan varit..fy alltså, lilla pluttan.
    Tur att hon börjar bli bättre nu iallafall:)
    God jul, så får vi se till å ses nånting efter nyår.
    kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.