Mission completed

Sådär ja, nu har jag en finfin stass till julafton. Det blev ett svart fodral à la Jackie Kennedy och Audrey Hepburn. En riktigt fin, klassisk klänning som förhoppningsvis håller flera år. Billig var den också, alltså rena drömklänningen. Bildbevis kommer på julafton, vill ju inte avslöja outfiten för tidigt. Behöver dessutom någon slags kofta att ha över, annars blir det nog kallt.

Maja fick ingen klänning, barnavdelningarna var länsade. Jag hoppas att jag hittar något åt henne i stan på tisdag. Japp, ska in och slåss för de sista julklapparna dan före dan. Men det ska nog gå bra, jag och T har barnvakt. Så vi passar nog på att luncha på tumanhand mitt i julklappsshoppingen.

6 tankar på “Mission completed”

 1. Hade oxå jätte jobbigt att hitta nån kläning till Ella – vet inte vad det är med alla affärer??? Hur mår ni?? Har tänkt ringa varje dag men så kom nåt emellan… Du vet hur det är… Tänker på er iaf! Kram!

 2. Hej! Vet du att blogg.se har ändrat inställningarna så att vi som läser via rss inte längre ser hela dina inlägg utan bara de första raderna?

  Hoppas att du vill ändra tillbaka som det var tidigare. Du gör det under blogg ->Inställningar
  Man måste kryssa i att man vill lämna ut hela inlägg i RSS flödet

 3. så spännande! jag har oxå köpt juloutfit, en sidenklänning från Day, underbar!! oliven däremot har jag inte hittat nåt till än.. ska nog ta en titt på Zara, de brukar ju ha mkt fina klänningar till småtjejerna!

 4. Janine: Förstår precis, vi är mycket bättre. Kram
  En mölnbos liv: Oj, då! Ska fösöka fixa. Tack för att du berättade.
  Vickan o Oliven: Jag tänkte också kika på Zara, de har ju gudomliga klänningar till sessorna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.