God morgon lördag!

Åh, härliga helg! Inatt har vi sovit som stockar, hela familjen. Maja ville inte sova, bara busa igår. Men till slut somnade hon i dubelsängen mellan oss vid 22.30 tiden och sov till 9.30! Vi har gett upp det där "sova och somna i egen säng" nu under sjuktiden, får ta tag i det efter jul.

Nu ska jag alldeles strax iväg. Jag ska få några timmars egentid, det kan jag verkligen behöva efter den här veckan. Jag ska kika i vårt centrum om jag hittar några fina julklänningar till mig o sessan. Vi bor bara 8 minuters gångväg från en av Stockholms största köpcentrum med alla affärer du kan tänka dig (mest kedjor). Jag hade som ambition att stå och hänga på låset, men nu när jag kikar på klockan ser jag att den tanken kanske var lite väl optimistisk. Men nu ska jag slurpa i mig mitt te, sen off I go!

3 tankar på “God morgon lördag!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.