Hemmadrömmar

Vi har ju som bekant ganska nyligen flyttat in i en ny lägenhet. Vi har ännu inte riktigt kommit iordning så som jag vill. Visst har vi fått upp alla möbler på plats och så. Men jag är sugen på att få fint på riktigt, så att jag känner att vi bor i ett riktig hem. Vi tar allt pö om pö, väldigt sakta. Men det skadar ju inte att göra vissa efterforskningar. Just nu funderar jag ut fina lösningar till vardagsrummet. Hittills har jag haft jättesvårt att hitta någon snygg soffa. Den vi har nu sjunger på sist versen. Tycker att IKEAs utbud blivit så tråkigt på soffsidan. Och Mio är på tok för dyrt. Jag vill ha en snygg, ljus soffa som inte kostar allt för mycket och som lätt går att tvätta (ett måste med småbarn). När jag kikade på Nytt läge igår på TV3 fick jag nys om furniturebox.se. Där hittade jag en finfin sofffa. Den skulle passa perfekt i vårt vardagsrum, inte superduperdyr heller.

Till den skulle det vara både snyggt och paktiskt att ha den här fotpallen från IKEA, som har förvaring inuti. Perfekt som extra sittplats.

T nämnde häromdagen att han tyckte att vi skulle måla om vårt mörka soffbord vitt. Inte mig emot, ju mer vitt desto bättre. Tror att det skulle bli snyggt! Under bordet skulle jag gärna vilja ha en tjock, vit matta. Har dock inte hittat en sådan ännu. Och kanske skulle vi få plats med en fotölj också. Men någon snygg sådan har jag heller inte hittat. Oh, vad det är mysigt att inredningsplannera.

12 tankar på “Hemmadrömmar”

 1. Tänkte bara "varna" om furniturebox som har LÅÅÅNGA väntetider/leverandstider på sina grejer. Kan ju ha bättrat sig på sista tiden… Men bara en liten "varning". God helg!

 2. Hejsan!
  Hittade precis hit till din fina blogg. Din dotter är så söt 🙂 Fin soffa, tycker det blir så fräscht med vitt när det gäller inredning. Hos oss skulle den tyvärr bli smutsig på direkten.

 3. Har inte läst här på ett tag.. Brukar titta in då o då ju.
  Ser att lilla söta Maja varit på sjukhuset. Fy, jag kan förstå din oro o skräck. Ryser i hela kroppen när jag tänker på barn som blir sjuka o sjukhus. Vad duktig hon o tapper hon var lilla tjejen! O du med såklart.
  Vad sköönt att hon mår bättre nu!
  Kram till er!

 4. Nicole: Åh, tack vännen!
  Felicia: O thanks 🙂
  Alexandra: Det kommer fler bilder, pö om pö.
  Wesi: Tack det samma!
  Werran: Välkommen! Ja, vitt är härligt. Vår lägenhet är så ljus o modern så jag kan inte riktigt se något annat alternativ 🙂
  Anna – Starwoman: Ja, det verkar vara en trevlig sida!
  Emma: Ja, det var riktigt läskigt, men som tur är har hon repat sig väl.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.