Stackars liten

Det verkar vara en rejäl magsjuka som lillan åkt på. Hon har kräkts ännu mer nu på förmiddagen. Uff, det skär i mammahjärtat. Men nu har hon somnat sött på pappas kudde i dubbelsängen. Jag hoppas att hon får sova länge och mår bättre när hon vaknar. Själv tänkte jag passa på att duscha och klä mig medan hon sover. Känner på mig att jag inte kommer att få tid till så mycket annat idag.

Publicerat i Maja:

7 tankar på “Stackars liten”

  1. Fy, stackars Maja. Vi har också klarat av vinterkräksjukan hela familjen. En sak som är bra att tänka på är att de är så oroliga i magen långt efter, vi märkte det särskilt med vällingen, trots majsvälling. Den flög upp nästan varje gång i flera flera dagar. Tills vi hajjade grejen. Lite jobbigt på kvällen, i hela sängen…
    Krya på er nu. Kram.

  2. I vanlig ordning går det magsjuka innan jul, kan inte förstå varför det är så varje år?
    Kanske ändå tur i oturen att hon fick det nu och inte på julafton, fast nog hade man ju hoppats att hon skulle klara sig helt
    Hoppas hon kryar på sig snart
    Många kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.