Lite fika men inte bättre


Julfika med lykta och porslin från Ikea, servett från Åhléns, tomte från Bukowski (Maja fick den i helgen på Utös julmarknad) och doftljus "Double Happines" som jag köpte på Utö. Kul med ekologiskt doftljus!

Jag passar på att fika lite medan Maja ligger och vilar i soffan. Hon är inte ens intresserad av bullarna, i vanliga fall brukar hon stå brevid mig och säga "mamma, mamma, mamma" så fort jag äter något. Hon måste vara riktigt risig. Trodde att hon fått i sig minilite smörgåsrån och lite vatten, men det kom upp direkt. Över hela mig I might add. Idag är det inte särskillt glammigt att vara mamma.

Nåväl, tillbaka till det trevliga. Lite eftermiddagsfika i form av lussekatter, cinnamon chocolate chip cookies, mandlar från Barcelona och of course julmst. Kan tillägga att jag orkade knappt hälften av vad jag dukat upp. Kakorna blev enorma, så att om du vill testa receptet är mitt råd att göra de hälften så stora, alltså dubbelt så många som receptet anger. Det tänker jag göra.De smakar för övrig uuuuuunderbart. Här hittar du receptet.

8 tankar på “Lite fika men inte bättre”

  1. Vet inte hur du gör, men går det att strunta i välling helt så är det det bästa. Vällingen innehåller mjölk, som ger kräkningar och slemmigare i halsen osv.
    Det är inte lätt att ta bort den, men om det går så är det bra.
    Hoppas hon kryar på er! KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.