Inställt

Vi har tyvärr fått ställa in dagens storslagna fikaplaner. Maja vaknade runt 4 inatt och lät jättearg (det var T som tog upp henne). Han kom in med henne och berättade att hon kräkts – lilla gumman. Hon blir så arg, för hon förstår ju inte vad som händer. Efter ombyte fick hon komma in till oss. Strax var det dags för en omgång till. Uff. Så vi har inte sovit så mycket inatt. Morgonen började med att jag fick byta en stinkblöja. Hon är riktigt risig i magen, lilla hjärtat. Hon är så sällan sjuk, så jag känner mig som en rookie på det här. Nu på morgonen har hon dock druckit en hel flaska välling (precis som hon brukar) och nu står hon här brevid och nallar på min mandarin.könt att se att hon äter, då mår hon i alla fall inte illa.

Idag blir det lugna gatan här hemma. Jag tror till och med att jag kör gamla klassikern "sov när bebisen sover", är helt mosig i huvudet och känner att en förkylning är på g. Och så tänker jag duka upp finfika till mig i alla fall.

Vad gör ni idag?
 

8 tankar på “Inställt”

 1. åh neeej säg inte att ni fått kräksjukan nu!! hoppas hoppas ni andra klarar er och att majsan mår bättre snart! oliven mådde bara illa på kvällarna/nätterna och kräktes men var som vanligt på dagarna.. mkt skumt. men vi andra låg däckade dygnet runt sen 😉

  kramar och krya på sig majsan!!!!

 2. Är också hemma med sjukling, men än så länge har vi sluppit kräksjukan, hon kör med feber istället. Hoppas hon blir bättre snart och att ni får en mysig dag trots allt!

 3. Att vara liten och sjuk kan inte vara nå vidare inte heller att vara mamma och stå vid sidan om
  Endel gånger spyr man bara en, två gånger och sedan går det över, hoppas att det var de Maja drabbades av
  Krya på er

 4. Vickan o Oliven: Jag håller tummarna för att jag slipper smittas. Maja kaskadspyr fortfarande… hoppas det går över snart.
  Jessica: Stackars lilla Zoe, hoppas febern släpper snart!
  Elin r: Tyvärr verkar det hålla i sig 🙁

 5. Usch! Stackaren! Här tampas vi fortfarande med dålig mage efter 2 veckor… Ett tips är att ge majsvälling om ni inte redan gör det. Fullkorn är inte så bra när de är risiga. Noel slukade även vätskeersättningen (smakade tydligen gott). Håll ut och krya på sig! kramar Petra & Noel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.