Julfika


Bilden har jag lånat av recept.nu

Imorgon kommer några av våra favorittjejer på julfika. Det blir tråkigt u efter nyår, för då börjar fler och fler av mina mammakompisar att  jobba. Så vi passar på att ses nu innan jul, för vem vet när det blir nästa gång? Jag ska bjuda på julfika. Lussekatterna ligger ju redan i frysen. Tänkte ge mig på att baka några Cinnamon choclate chip cookies och kanske några Mandlar från Barcelona. Leila gör så mycket gott! Jag har önskat mig henner "Leila bakar" i julklapp, hoppas jag får den!

Men innan jag drar igång med bakandet måste jag jaga julgranskulor. Maja har nämligen hittat jullådan och pyntat hela vardagsrumsgolvet med julkulor!

5 tankar på “Julfika”

 1. Jag kan varmt rekomendera "A piece of Cake" med Leila också om du inte redan har den. Massa mummiga recept!.

  Hoppas att fikan blir trevlig imorgon.

  kram
  Petra

 2. Tack!!!! ja visst sätter det sina spår men så värt det;) Hoppas att du kommer igång med träningen snart då, det är så skönt med lite egentid då och då ju!
  Din dotter är jättesöt och dina vänner kommer nog bli jätteglada för allt gott dem ska bli bjudna på!!!

  Kram

 3. Tack!!!! ja visst sätter det sina spår men så värt det;) Hoppas att du kommer igång med träningen snart då, det är så skönt med lite egentid då och då ju!
  Din dotter är jättesöt och dina vänner kommer nog bli jätteglada för allt gott dem ska bli bjudna på!!!

  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.