God morgon måndag!

Åh härliga veckan-innan-jul-vecka! Nu äntligen har jag fått megajulstämning. Så idag ska jag pynta lite, lyssna på massor av julmusik  och jag är såååå sugen på att baka lite inför doppardagen.

Igår var vi på julbord. Så sjukt gott. Det enda gruset i skon var att Maja var dålig. Hon vaknade med hög feber och kräktes en gång. Det var väldigt nära att vi inte åkte iväg, men när hon sovit lite var hon mycket piggare, dock fortfarande febrig. Vi åkte i alla fall och efter lite alvedon mådde hon riktigt bra, sov dock jättemycket hela dan. Men när det var dags för julbord var hon pigg och glad och åt lite julskinka. Det föll donnan i smaken. "Mmmmm" hördes det från lillans håll hela tiden. Efter någon timme fick hon spring i benen och sprang omkring och lekte med en massa andra barn som var där. En annan liten tjej fick till och med en kram av Maja. Så sött! Sen var lillan tokslut så hon sov hela båtresan hem. Bilder kommer senare, syster var fotograf och jag har inte fått bilderna än.

Imorse vaknade Maja upp feberfri och nu verkar hon vara precis som vanligt. Skönt!

2 tankar på “God morgon måndag!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.