Glad Lucia!

Eftersom vi skickat iväg pappa T på galej så att han ska få träffa sina kompisar (det hinns inte med så mycket nuförtiden) tog jag och lilla pepparkakan vårt pick och pack o drog ut till mormor o morfar. Vi tog med oss lite lussekatter, så vi har luciafikat. Annars har det varit en lugn dag. Jag har storstädat vagnen. Vill påminna alla er med buggas att rengöra småhjulen. Ska inte berätta vad som fastnar där, men det är äckligt! Vi har nämligen äntligen fått vårt nya chassi, så nu är vangen hel och ren igen.

Imorgon blir det julbord, mums! Kameran är med, så bildrapport kommer senare.

Trevlig lucia på er allihop!

5 tankar på “Glad Lucia!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.