Redo för helg

Aaaah. Nu kan jag sjunka ner i soffan med gott samvete. Jag har stortstädat hela hemmet och styrt upp lillans garderob. Så nu kan jag ta helg. I helgen ägnar jag mig åt lite mysiga tidningar, äter lussekatter, dricker julmust och knaprar Polly till Idolfinalen (om jag kan övertala T att vi ska se den, annars blir det På Spåret, också trevligt). Imorgon blir det lugna gatan, kanske går vi på en julmarknad här i närheten. På söndag blir det julbord på Utö. Det är grymt!

9 tankar på “Redo för helg”

  1. Vad skönt och gott det där ser ut! Och lite kul, för jag minns ett näsatn identiskt inlägg från i fjol, med mama och julmust. Ha det så mysigt i helgen, med julbord och julmarknad. Kan tipsa om Easts julbord där jag var i onsdags. Helt sjukt gott!

  2. ahh, gott! vi har både hunnit med bada, baka lussebullar ( fast jag funkar och har loads of mandelmassa och smör i mina ) och köpa färg till landet. effektiv fredag, och myysig med ledig pappa filipe.kramar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.