Bakdag

Sådär ja, nu har vi bakat här hemma. Maja vaknade förstås sekunden efter att jag postat förra inlägget. Hon har hjälpt mig att smaka av smeten, även hunnit stoppa i sig lite jäst (!) innan jag hann stoppa henne. Lussekatter och korintkakor (på beställning av T). Lussekatterna blev superfina, förutom att de fastnade lite i pappret. Råkade få med mig smörgåspapper istället för smörpapper från affären, trodde inte att det var någon skillnad. Kakorna blev bra, men skulle bli ännu bättre med lite mer smör o en minut mindre i ugnen.


Bästa medbakerskan!

9 tankar på “Bakdag”

  1. Åh du e duktig du! skulle ha bakat nu till helgen men e inte så sugen… men det kom tillbaka nu när jag såg dina bilder =)

    Söt hon e maja! prinsessan!

    Hoppas vi kan ses snart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.