Måndag igen

Imorse bjöd lilla Majsan på en låååååååååååång sovmorgon. Vi sov till halv nio! Ojoj, så länge har vi inte sovit på länge. Snuttan, hon visste väl att mamma var trött. Nu fösöker jag lägga henne för sin nap, men jag tror inte att det går så bra. Hon ligger nämligen o snackar som bara den inne i sin spjälsäng. Förhoppningsvis däckar hon i alla fall snart så att jag kan få i mig lite lunch. Ska göra lite Sandys-inspirerad rostbiffmacka. Mums!

Idag tar vi det annars väldigt lugnt, ska plannera lite julklappar. Börjar bli ganska färdig faktiskt, i alla fall med idéstadiet, sen gäller det ju bara att handla!

3 tankar på “Måndag igen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.