Nytt morgonnöje

Jag o Maja har hittat ett nytt morgonnöje. Eller, i ärlighetens namn är det nog bara jag som är förtjust i vårt nya nöje. Maja springer omkring och leker, lagar mat till mig och river sönder tidningen. Nåja, varje morgon den här veckan har vi kikat på Martha Stewart Show på Kanal 9, programmet börjar klockan 9.05 vilket är en perfekt tid för oss. Vi har fått i oss frukost och Maja är på solskenshumör.

När jag tittar på programmet blir jag så sjukt sugen på att organisera lådor, baka kakor och tillverka mina egna barnkläder. I dagens avsnitt visade Martha upp en av sina böcker, "Wedding cakes", vilken underbar bok. En parad av finfina tårtor. Vore härligt att ha den o bläddra i, även om jag inte ska välja ut min egna bröllopstårta på flera år. Men man kan ju drömma! Perfekt present också att ge bort till väninnan som snart ska säga "Ja!".

Föresten visade Martha också de smartaste lådavdelarna i plexiglas som gjorde att lådorna kunde bli sjukt städade. Är det någon som sett liknande i Sverige? Man gjorde liksom olika fack för olika saker, och kunde själv avgöra storleken på facken. Vill så gärna ha sådana avdelare i våra röriga lådor.

10 tankar på “Nytt morgonnöje”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.