Kanske något sådant här?

Hittade underbara inspirationsbilder hos Ralph Lauren. Suck, vad mycket fint de har. Gillar Ralph Lauren/Lexington/Bruka-stilen (vem gör inte det?). Drömma går ju. Synd bara att; 1) Det är apdyrt. 2) Även om jag skulle hitta sisådär en miljon bakom en sten så shippar inte Ralph Lauren till Sverige.


Det här gillar jag! Särskillt de små sittdynorna i fotändan, tror dock att det kan bli lite trångt i vårt sovrum.

Härlig cashmerefilt, yummie!

Så krispiga lakan!

6 tankar på “Kanske något sådant här?”

  1. Ralph Laurens grejor är så fina! När inte pengarna räcker til kan man alltid sno stilen, liknande lakan finns t.ex. på hemtex (Living) och en kabelstickad pläd har jag sett på hos Gripsholm (dock ej cashmere, men det kan man väl leva med ;).

  2. Ralph Laurens grejor är så fina! När inte pengarna räcker til kan man alltid sno stilen, liknande lakan finns t.ex. på hemtex (Living) och en kabelstickad pläd har jag sett på hos Gripsholm (dock ej cashmere, men det kan man väl leva med ;).

  3. I brist på riktig RL så tipsar jag också om Hemtex living-serie. Deras satin-bomulls-lakan är supersköna! Och så har de ofta ta två betala för en. Såg jättefina blå/vit randiga/rutiga där i helgen

  4. I brist på riktig RL så tipsar jag också om Hemtex living-serie. Deras satin-bomulls-lakan är supersköna! Och så har de ofta ta två betala för en. Såg jättefina blå/vit randiga/rutiga där i helgen

  5. jag ÄLSKAR lexington!!de har ju en egen butik på birger jarlsgatan, underbar! sen finns ju lite av varje på nk.. finns inte ralph där?

    just ja nyårslöftet… bra att du påminner mig jag hade redan förträngt det, haha.

    krya på dig, hoppas vi ses på måndag!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.