Välkommen December!

Årets sista månad är här, härligt. En trevlig månad, om ni frågar mig. Jul och nyår och annat skoj. Dock inledde vi december lite småsnoriga. I alla fall jag. Och jag tror att Maja är på g. Nåja, det blir nog bra. Vi tar det lungt idag, som de flesta måndagar. Maja behöver hämta sig efter helgen, med stort kalas, massa folk och två nätter borta är hon lite ur fas. Stackarn, inte lätt när man samtidigt håller på att få massa tänder och har svårt att sova om nätterna.

Så idag ska jag plocka undan lite här hemma, Maja tog nämligen intiativet igår att själv packa upp övernattningsväskan. Behöver jag säga att det är ganska stökigt? Senare tänkte jag att vi skulle komma iväg på en liten  promenad. Jag behöver lyxa med lite mysig julläsning, hoppas jag hittar några inredningstidningar.

1 tanke på “Välkommen December!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.