Hej mitt vinterland!

Oj vilken tokvinter det har blivit! Här är det snöstorm utanför fönstret. Maja har precis vaknat efter sin fömiddagsnap, stackarn var ganska trött då hon väcktes av stormen redan klockan fyra och först tyckte att vi skulle gå upp. Efter lite välling och mys lyckades jag övertala henne om att somna om till sju. Puh.

Det får bli en innedag för oss idag, Buggan är nämligen trasig och Maclarenvagnen går verkligen inte att köra i så här mycket snö. Angående Buggan så har vi haft ganska otur med den, skruvar har lossnat flera gånger i handtaget så nu, efter lite om o men, är ett nytt chassi, med bättre skruvar på väg hem till oss.

Nåväl, helgen var helt fantstisk. Idag är det den 24 november och bara en månad kvar till julafton! Wihoooo! Idag slutar även min shoppingfria månad. Har inte köpt något annat än mat (och en present till farfar som fyllde år) på en månad. Inga kläder, prylar, tidningar eller leksaker. Behöver ha några sådana månader per år känner jag. Annars shoppar jag bara på utan att egentligen uppskata det jag köper. Den här månaden blir dock inte särskillt shoppingfri. Med jul och allt.

4 tankar på “Hej mitt vinterland!”

  1. hallå köpte ni inte overall till majsan?? 😉

    jag tror knappt jag skulel palla en shoppingfri månad!!! men man kanske ska testa?? 🙂

    krma på er från lika snögt örebro

  2. Vickan: Overallen köptes innan shoppingfria månaden infördes. Faktiskt skönt att få känna sig lite duktig på shoppingfronten ett tag.
    Elin: Hoppas inte vår dröjer. Jag har sagt att vi varken har en annan vagn (vilket vi iof har, men den funkar ju inte i snön) o att vi inte har bil så det är BRÅTTOM. Hoppas vi får chassit i dagarna. Funkar det nya chassit bättre?

  3. Oj. Vi har typ haft shoppingfria månader sedan jag gick på föräldraledighet. Det enda som shoppas utöver mat är kläder till lillpyret eftersom hon växer så det knakar…..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.