Helgmys

Igår var pappa T i himelsriket, tre viktiga och stora fotbollsmatcher på rad. Och snäll som jag är lät jag honom se allihopa. (Fick massage som tack!). Maja och jag tittade lite, lekte lite och jag helstekte kyckling i ugnen, en premiär för min del. Oj så gott, men lite läskigt med en hel kycklingkropp sådär. Nåja. Maja fick också göra något för första gången. Hon fick smaka chips. Fotboll utan chips är ju som shopping utan visakort. Och numera vägrar Maja nöja sig med smörgåsrån om vi äter något annat, godare. Så hon fick smaka några stycken. Mmmmmmm lät det. Hon var så stor igår, satt vid sitt egna lilla bord på sin egna lilla stol som vi flyttat ut i vardagsrummet. Hon läste sin favoritbok om Molly o lyfte på luckorna i boken. Stora tjejen. Imorse upptäckte vi tand nummer tre, den högra framtanden i övrkäken. Usch, så fort det går nu!

Publicerat i Maja:

4 tankar på “Helgmys”

 1. Hej! Ang. nominering till årets mama. Jag läser din blogg dagligen för att jag tycker att den är så inspirerande! Du verkar så mån om din dotter och du prioriterar din familj i första hand. Ändå glömmer du inte bort vardagslyxen och att ta hand om dig själv! Du ser alltid fräsch ut och jag gillar din klädstil, får alltid inspiration av dina outfits. Fortsätt att skriv, jag håller tummarna för dig! Kram/ Hanna

 2. Angående chipsen: Vi släpper också mer och mer på allt som vi från början tänkt att vi skulle hålla mycket längre på. Lite känns det som så att om vi själva inte kunde hålla oss från en bulle en onsdag kommer hon ju aldrig lära sig det ändå och då kan hon lika gärna få smaka lite… Men jag vet inte, det kanske bara är rationalisering? 🙂

 3. Sötfia! Klart hon ska smaka chips =) det hör ju fotboll till som sagt.

  Och vad fint hon sitter där vid sitt bord!

  Trist med vagnen =( inte roligt när det går sönder sådär.

  Ha en bra kväll!

  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.