Jag – årets mama?

Häromdagen damp det ner ett minst sagt spännande mail i min inbox. Mahir PR och tidningen Mama vill , utöver deras egna mamabloggare, utse årets mammablogg och jag är en av finalisterna! Så himla smickrande. Vinnaren blir bland annat intevjuad på Mama.nu!

Nu behöver jag er hjälp, mina kära läsare! Som tävlingsmoment ska jag nämligen tillsammans med er formulera en motivering varför just jag ska bli årets mammabloggerska. Så snälla ni, som läser min blogg och kommer med så fina kommentarer och tillrop. Varför ska jag bli årets mamma?

16 tankar på “Jag – årets mama?”

 1. Men gud va skoj!! Motiveringar är alltid svårt.. spec när de ska handla om en själv. Ska fundera o återkomma om jag kommer på nåt =)

  Grattis!

  Kram

 2. Den perfekta blandningen av mammavardag, barnuppdatering, shopping, tips och funderingar som färgas av precis rätt mängd personlighet (som i privatlivsaktigt, hittar inte riktigt ordet nu, men det är tillräckligt personligt för att det ska vara intressant, men ändå såpass privat att det känns proffsigt). Du känns dessutom outtröttligt positiv utan att för den sakens skull mörka att vissa delar av mammalivet inte alltid är guld och gröna skogar.

  Lycka till!

 3. Dunis: Tack!
  Linda: Jättegulligt, kom gärna tillbaka med en motivering.
  Vickan: Du röstar ingenstans, utsan hjälper mig med en motivering varför just jag ska vinna. Sen utses vinnaren av en jury.
  Carro: Åh, tack snälla för de otroligt fina orden, de värmde. Tack för en fantastisk motivering!
  Angel: Tack!

 4. Din blogg är en underbar blandning av vardagsliv, mat inredning och mode. Man finner glädje och inspiration här och man kan relatera till din vardag- det blir inte "ouppnåligt"- dina tips och funderingar kan hjälpa en vanlig "Svensson" om du förstår 🙂 Därför gillar jag din blogg! Den är mysig!

 5. En härlig blandning av vardagslivets innehåll. Du har en positiv syn på det mesta utan att försköna eller förställa!
  Stooort Grattis, vad roligt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.