Bästa vänner

Idag har vi träffat våra mamma-bebiskompisar. Är så himla glad att ha hittat dessa mammor att umgås med under föräldraledigheten. De är verkligen riktigt bra tjejer, inte så vanligt att hitta så här bra tjejkompisar i vuxen ålder. Alla småtjejerna leker så fint ihop och det är så häftigt att få följa dessa småttingar från att de låg o sprattlade på sina filtar tills nu när de går (nästan alla), tjoar o tjimmar och har hur kul som helst tillsammans. Jag hoppas att både mammorna o småtjejerna stannar i våra liv länge, länge. För vänner som dem växer minsann inte på träd!


Från vänster: Olivia, Jonna, Maja och Livia. Tyvärr saknas Ebba, hon och hennes mamma kunde inte vara med idag.
Publicerat i Maja:

6 tankar på “Bästa vänner”

  1. förstår att det måste varar riktigt mysigt att ha hittat så bra vänner med barn i samma ålder. Hur träffades ni? Mammagrupp? Är lite rädd själv att bli ensam den dagen jag blir mamma då jag inte tror att mina kompisar jag här nu kommer ha barn samtidigt…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.