Murrigt o burrigt

Världen bjuder på en grå fredag, men vad gör det? Morgonen kunde inte starta bättre, "sovmorgon" till kvart över sju. Kröp i upp i soffan med duntäcke, frukost och te för att upptäcka att "The Holiday" visades på en av filmkanalerna. Snacka om lyckoträff! Helt klart en av de bästa romcoms som gjorts på senare år. Fullkomligt älskar den filmen och kan se den hur många gånger som helst.

6 tankar på “Murrigt o burrigt”

  1. Låter verkligen helt perfekt!

    Jag skulle velat krypa ner i sängen och käkat ett kilo godis o kollat film när jag kom hem från jobbet. Men det funkar ju ite så längre =) nu är det en liten ettåring som man vill kramas med också. Men imorrn blir det sovmorgon iaf =)

    Ha en trevlig helg!

  2. Min favvofilm också! Jag kommer ihåg att när jag såg den första gången så satt jag och tänkte på hur himla snygg Cameron Diaz är i håret.
    Trevlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.