Snart är helgen här!


Vi, dock inte idag. Utan i fredags när vi matchade fredagsfint!

I helgen är vi lediga tillsammans hela familjen, känns som evigheter sedan sist (jobb, resor o mer jobb har kommit emellan). Ska bli så skönt! På fredag ska Maja åka och hälsa på sin mormor o morfar så att jag o T ska få gå på bio. Vi har inte varit sedan långt innan Maja föddes, så det ska bli mycket trevligt. Nya Bondfilmen tror jag att det blir. Innan dess svänger vi nog förbi en av favorit-Thaiarna o får i oss lite middag. Mums! Lördag blir mysdag o på söndag ska jag försöka få iväg oss allihop till simhallen.

Men innan helg har vi ju torsdag, inte fy skam det heller. Vi får besök i eftermiddag av våra mamma-bebis-kompisar. Vi ska ut i parken o leka och sedan upp till oss för fika o girltalk! Så trevligt. Innan dess ska jag försöka städa undan lite här hemma, ta fredagsstädningen redan idag, så skönt att få rena golv, undanplockat o renbäddat.

Vad gör ni idag?

6 tankar på “Snart är helgen här!”

  1. Det låter som om fredsgsstämmningen redan infunnit sig idag hos er?! 🙂 Här är det torsdagsstress som gäller, men ikväll blir det tjejkväll. Hoppas dagen blir bra, kram!

  2. Jessica: Japp, fredagsstämning på torsdag, det gäller ju att komma igång i tid 🙂 Hoppas tjejkvällen var trevlig.
    Elin: Så skönt! Måste dock damsuga, hade fra grusiga vagnar i hallen, men det går ju superfort!
    Angel: Tack!
    Sensuellt: Tack!
    Linda: Tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.