Swosch!

Oj vad helgen fullkomligt rusade iväg. Har jobbat hela helgen, fick vara på barnavdelningen. Så kul. där får man verkligen sälja, hjälpa kunder och kika på alla söta barn. Så kul att få se barn i olika stadier och få en föraning om vad som väntar. Ska bli så kul att få se Maja växa upp!

Maja o pappa har haft en mysig helg. Men när jag hade vinkat hej då igår hade hon gråtit efter mig i tjugo minuter. Uff. Lilla hjärtat, jag är så glad att jag är hemma hos dig nästan varje dag i månaden.

Igår fick jag sluta en timme tidigare, inga kunder i butiken, och jag åkte raka vägen hem till Mamma o Pappa. De bjöd på hejdundrande farsdagsmiddag (T fick sovmorgon o skumbad i present). Så mysigt! Maja var förstås i sitt esse. Hon diskodansade till Abba (hon är såååååå söt när hon dansar, liksom hukar sig o svänger med armarna), käkade potatisgratäng, vågade klappa hunden några gånger och busade med moster, morfar o mormor förstås.

Nu har vi en ny vecka här och vi har slowstartat med mys i soffan. Maja sover förmiddag så jag har käkat frukost i lugn o ro. Har redan hunnit ringa dagens "måste"-samtal så nu har vi en hel tom dag framför oss. Så skön att inte ha en massa planer.

Avslutar med att slänga in några homepics från i fredags, när lägenheten var alldeles nystädad:

 Köket som är öppet mot vardagsrummet. Jag skulle vlja ha en till soffa, skjuta den vi har mer åt vänster o sen ha en soffa som går parallelt med bokhyllan, så att man kan sitta o titta ut på grönskan utanför de stora fönstren. Köksbordet ska förhoppningsvis bytas ut mot ett större. Den gröna fotöljen ska min svärmor klä om i en ljusare färg. Vi behöver en massa lampor. Drömmer om att ha en fin gamma te-vagn nere i vänstra hörnet.

Sovrummet, en lite mörk bild. Här ska vi sätta upp tavlor med hjälp av tavellister. Fixa ett natduksbord till, måla om komoden som står till höger. Några bra lampor. Kristallkronan ska upp i taket. Till höger ser ni balkongdörren, den o fönstret brevid ska få sig en gardin. Längtar efter ett nytt överkasst. Vi fullkomligt älskar vårt sovrum, den bredrandiga fondväggen är så rogivande. Vi sover så gott här inne!

 Dessa söta lyktor fyndade jag på IKEA sist. Maxar mysfaktorn!

Vad det gäler inredningen så tar vi det pö om pö, även om vi börjar få en bild av ungefär hur vi vill ha det. Lovar att ni får följa med under "arbetets" gång!

7 tankar på “Swosch!”

  1. Åh vad kul att få se erat hem jag e inredningstokig o älskar se hur folk har det haha man får tips och inspiration;-)fint ni har det och en fin farsdag present tycker jag!

  2. Jag älskar åxå öppna planlösningar- så bra med barn! Vi var och tittade på en superhärlig lägehet idag-men fick inte in en dubbelsäng i ett enda sovrum 🙁 tråkigt. Men jag är glad att ni hittat en så bra!

  3. Jag älskar åxå öppna planlösningar- så bra med barn! Vi var och tittade på en superhärlig lägehet idag-men fick inte in en dubbelsäng i ett enda sovrum 🙁 tråkigt. Men jag är glad att ni hittat en så bra!

  4. Jag älskar åxå öppna planlösningar- så bra med barn! Vi var och tittade på en superhärlig lägehet idag-men fick inte in en dubbelsäng i ett enda sovrum 🙁 tråkigt. Men jag är glad att ni hittat en så bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.