Nostalgitripp size mini

För några veckor sedan var Majas morfar i USA på affärsresa. Jag skickade förstås med en liten önskelista från favoritbutiken Baby Gap. Varför finns inte Gap i Sverige? 🙁 Nåväl, han kom hem med en kasse. I påsen fanns inte bara söta pyamasar. Han hade även fått tag i en body från Gaps samarbete med Junk Food. Hur coolt är det inte med en My Little-Pony tee till lillan? Tröjan kunde lika gärna ha varit min sedan barndomen. Maja är ju förstås sockersöt i sin nya stass.

13 tankar på “Nostalgitripp size mini”

 1. Vad sött! Älskade MyLittle Pony när jag var liten. Tror även filmen var en av de första filmerna jag hade på ett eget videoband 🙂 Tänk vad tiderna förändras…

 2. Vad söt hon är i sin fina tröja! Jag har ett My little pony stall hemma på vinden 😀 Och ändå var jag nästan för gammal för dem när de kom 😉
  ha en mysig helg!
  kram
  Petra

 3. Läser din blogg dagligen och jag måste bara säga att er dotter é såååå söt!! =)

  Trevlig helg!!

  KRAM Madelene

 4. Hon är jättefin Maja! Du vet väl att de har My little ponycollegetröjor på H&M med? Skittuffa gråmelerade, lite rockiga sådär. Min kille har en sån.

 5. Gud va hon är söt lilla Maja! Kan nästan se lite likheter mellan henne o min Edvin(ja innan vi klippte av honom hans underbara lockar iaf)!

  Hoppas ni har en bra helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.