Besöken avlöser varandra

Idag firar vi Majas trettonmånadersdag. Nu på eftermiddagen har vi haft lite mamma/bebis-kompisar på fika och ikväll kommer min syssling från värmland på spontanbesök. Ska bli kul att ses, det var alldeles för många år sedan sist. Tänkte bjuda på busenkel men supergod lax. Annars har vi hunnit med två sköna promenader, perfekt för Maja som kunde sova båda sina pass ute i friska luften. Nu blir det lite mys i soffan innan vi måste börja med maten.

4 tankar på “Besöken avlöser varandra”

  1. Kan du inte berätta hur du gör din "busenkla" lax. Tycker det är så bra att få lite fiskinspiration då jag försöker få in lite mer fisk i vardagen här hemma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.