Välkommen November!

Nu är vi hemma igen efter en trevlig helg. Ska få upp lite bilder och berätta mer om helgen under dagen. Men som man säger: "Borta bra, men hemma bäst". Så skönt att vara hemma. Vår måndag är helt blank och det känns så bra, behöver verkligen ta det lite lugnt. Ska plocka lite här hemma, rensa kylskåpet och tvätta. Oglamouröst, men ändå skönt att ha det gjort.

Härligt med en ny månad. Snart är det vinter på riktigt, såg till och med snö genom tågfönstret igår. Undrar vad vi hittar på den här månaden? Pappa fyller 50, så honom måste vi ju gratulera på något vis. Annars är det inte så mycket inbokat. Men jag känner på mig att det blir mycket trevlig sällskap, små äventyr och kanske lite plannering inför julen. Julklappar till exempel, det kan ju vara skönt att ha tänkt ut vad man ska köpa innan man ger sig ut i butikerna. Hur som helst blir det en bra månad!

1 tanke på “Välkommen November!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.