Helgen på landet

Här kommer lite helgpics. Vi hade en supermysig stund med släkten på pappas sida. Vi åt gudomlig mat, bland annat färsk hummer och den godaste chokladtårtan jag ätit i mitt liv! Kul att vara borta och träffa människor man inte hinner se så ofta. Men vi saknade pappa T så oerhört mycket, han var tvungen att vara kvar i stan och jobba. Gissa om Maja blev äverlycklig när hon såg sin pappa genom rutan när tåget rullade in på Stockholms central?


Bus-Maja ville inte sova på tåget dit, fast hon var övertrött.

Hon lekte mycket hellre tittut…

Men till slut somnade hon i min famn och sov där i 1,5 timmar! Jag hann både fika, läsa och prata med min nio-åriga stolsgranne.

Maja hjälper Mormor att laga mat på Landet. Min farfar och farmor syns i bakgrunden.

Morgonbus i ny pyamas och tofflor från Baby Gap. Tack Morfar!

Duktiga tjejen satt länge i eget tågsäte. Här på väg hem till Pappa!
Publicerat i Maja:

3 tankar på “Helgen på landet”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.