Borta


Bjuder på en av mina favoritbilder från BB. Älskade barn. Man verkligen ser hur slut, men lycklig jag är. Hoppas att jag kan få uppleva en nya liten bebis någon gång till. Den tiden är fullkomligt magisk. Så alla gravida där ute, ni har något fullkomligt underbart framför er, något som kommer att förändra ert liv, för evigt.

Det kommer tyvärr att vara tyst här på bloggen i helgen. Jag o Maja åker till landet på västkusten, och där finns ingen möjlighet att blogga. Vi åker tåg med min syster och ska umgås med hela tjocka släkten hela helgen. Ska bli jättemysigt med ett avbrott med god mat, trevligt sällskap och förhoppningsvis mycket havsluft. Vi är tillbaka på söndagkväll, och om jag hinner då, berättar jag mer om vår helg! Ta hand om er nu och vi önskar er alla en riktigt fin allhelgonahelg!

7 tankar på “Borta”

  1. Vilken hårig liten en=) Håller verkligen med dig om att det var helt fantastiskt, min dotter är 5 månader och det känns som nyss (var ju kanske inte allt för länge sedan, men tiden går verkligen fort). Ha en trevlig helg! Kramar Stina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.